Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen
Homepagina Over onsDuurzaam ondernemen
Ga terug

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is een kernwaarde voor Pro Systems en we streven ernaar om onze milieu-impact tot een minimum te beperken in elk aspect van onze bedrijfsvoering. We begrijpen het belang van verantwoordelijkheid nemen voor onze CO2-footprint. Om die reden selecteren we zorgvuldig onze fabrikanten op basis van hun benadering van duurzaamheid. We geven voorrang aan bedrijven die een toewijding tonen om hun CO2-uitstoot te verminderen, hernieuwbare energie te gebruiken en duurzame praktijken te implementeren in hun hele toeleveringsketen.

Bovendien hebben we stappen genomen om onze eigen CO2-footprint te verminderen. Ons personeel reist gedeeltelijk in elektrische auto's, gedeeltelijk in Euro 6-voertuigen en we vermijden actief onnodige reizen, vooral per vliegtuig. In plaats daarvan maken we gebruik van videoconferentie technologieën om contact te maken met onze klanten en partners over de hele wereld.

Alle verpakkingsmaterialen die afkomstig zijn van onze apparatuur worden verzameld en gescheiden in ons magazijn. We werken samen met recyclingbedrijven om ervoor te zorgen dat deze materialen op de juiste manier worden gerecycled, in plaats van naar stortplaatsen te worden gestuurd. We zijn trots op het onderhouden van een schoon en georganiseerd magazijn, waar afval wordt geminimaliseerd en recycling wordt geprioriteerd.

Om onze milieu-impact verder te verminderen, hebben we een papierloos beleid geïmplementeerd waar mogelijk. We slaan en onderhouden alle documentatie digitaal op, waardoor de noodzaak voor gedrukte materialen wordt geëlimineerd. Wanneer afdrukken nodig is, gebruiken we papier dat gedeeltelijk gerecycled is en gemaakt is van FSC-hout, waardoor onze papierproducten duurzaam worden geproduceerd.

Bij Pro Systems erkennen we het belang van duurzaamheid en we zijn toegewijd om ons steentje bij te dragen aan de bescherming van de planeet voor toekomstige generaties. Door samen te werken met duurzame producenten, onze CO2-voetafdruk te verminderen en prioriteit te geven aan recycling en afvalvermindering, maken we een positieve impact op het milieu en tonen we onze toewijding aan duurzaamheid.