Simulatie
Levensechte situaties trainen in een veilige omgeving
Homepagina Simulatie
Ga terug

Levensechte situaties trainen in een veilige omgeving

Een virtuele omgeving voor doeltreffende trainingen

Een simulator maakt het mogelijk levensechte situaties na te bootsen. Vanuit deze veilige virtuele omgeving kun je op een realistische wijze diverse handelingen trainen. Denk aan het besturen van een vliegtuig, een kraan, een schip of een auto. Men leert op een compleet veilige manier te reageren op alle mogelijke situaties die zich ook in de realiteit voor kunnen doen. 

Wat wil je precies simuleren? Op welke wijze wil je dat? Wat zijn de zichtlijnen vanuit de cabine? Met welke parameters dienen we rekening te houden? Als architect van de simulator houdt Pro Systems in het ontwerp rekening met alle aspecten die van belang zijn voor een optimaal realistische weergave. De nadruk ligt steevast op de gebruiker en op de functionaliteit.

Brok ervaring
Pro Systems heeft een brok ervaring in huis. Hiermee zijn we in staat met onze klant vooruit te kijken en een simulator te bouwen die ook over drie jaar nog volledig relevant is. Want niet alleen de software is dynamisch, wij zijn dat ook. Deze ervaring zie je ook terug in de techniek van onze simulatoren. Het is niet voor niets dat we zowel nationaal als internationaal al jaren voor een vaste groep tevreden klanten mogen werken. Overigens speelt daar de diversiteit van ons dienstenpakket ook een rol in. Als aanbieder van diverse oplossingen op het gebied van beleving zorgen we voor het hele pakket, flexibel en snel. Hier doet ook onze eigen productieafdeling een duit in het zakje. Veel van de producten die we inzetten, produceren we zelf. Het stelt ons dus in staat snel te leveren en belangrijker nog: optimale kwaliteit te bieden.

Meer lezen
Minder lezen
Levensechte situaties nabootsen

Vanuit een veilige virtuele wereld alle denkbare handelingen trainen

Optimale gebruikersvriendelijkheid

Alles draait om functionaliteit voor optimale trainingsmogelijkheden

Onovertroffen techniek

Voor een simulator die jaren relevant en optimaal inzetbaar is

Starten met uw project?
Naam *
Organisatie *
Telefoon
Email *
Onderwerp
Bericht
Afkomstig van pagina
Velden met een * zijn verplicht