Update

Een virtuele omgeving - RWTH Aachen Universiteit

Een virtuele omgeving - RWTH Aachen Universiteit
Geschreven op 01 apr 2023
Auteur Eglet
Eglet

Duitsland, 21-02-2023 - Het realiseren van een virtuele omgeving in een geconditioneerde ruimte aan de RWTH Aachen Universiteit.

Het is iets waar Pro Systems trots op is en het is een absolute eer wanneer wij betrokken zijn bij klanten als het Rheinisch-Westfälische Technische Hogeschool (RWTH).

Het RWTH is met meer dan 45.000 studenten de grootste en meest gerenommeerde technische universiteit in Duitsland, maar nog belangrijker zij hebben duurzaamheid volledig omarmt.

Als Circulariteit en duurzaamheid onderdeel zijn van je eigen DNA wat is er dan mooier dat je mag werken aan projecten die gericht zijn op energiebesparing en duurzaamheid.

In dit project zal Pro Systems onderdeel uit maken van de realisatie van het iCare-perceptielaboratorium. Een geconditioneerde ruimte waar tal van projectoren in combinatie met o.a. hoogwaardige image generators en diverse onderzoeksapparatuur van het RWTH een virtuele omgeving realiseren voor uitgebreid en divers onderzoek.

Binnen dit project levert Pro Systems de Immersive projectie opstelling voorzien van Custom Hush Boxen (lucht gekoelde afgesloten projectie behuizingen). Lucht gekoelde projectie zorgt ervoor dat er geen warmte aan de ruimte toegevoegd wordt waardoor de onderzoekmetingen en resultaten in de ruimte nauwkeuriger zijn. Vanzelfsprekend komt dit geheel alleen tot leven door High end Image generators.

Voor meer informatie verzoeken wij u vriendelijke om contact met ons op te nemen

Update

Alles-in-één oplossing voor UMCG

Verder lezen
Alles-in-één oplossing voor UMCG