Update

Alles-in-één oplossing voor UMCG

Alles-in-één oplossing voor UMCG
Geschreven op 01 feb 2023
Auteur Eglet
Eglet

Amsterdam, 19 december 2022 - Alles-in-één immersive oplossing voor het UMCG ontwikkeld door Pro Systems in samenwerking met ProCare.

In 2017 startte de Afdeling Menselijke Bewegingswetenschappen (HMS) van het Universitair Medisch Centrum te Groningen (UMCG) een strategie om door middel van het gebruik van een technisch geavanceerde onderzoek omgeving, bewegingswetenschappelijk onderzoek op hoog niveau uit te voeren hiermee het onderwijs op het gebied van menselijke beweging te bevorderen.

En hier komt Pro Systems in beeld met een Immersive Room (iXfinity) ook wel een CAVE Projectie oplossing genoemd. De oplossing bestaat uit de realisatie van een op maat gemaakte ruimte met daarin vier projectie vlakken (3 wanden en de vloer). Het Turn-Key op te leveren systeem voorziet in volledige immersion en motion tracking waardoor een diversiteit aan functionaliteit wordt geboden.

Pro Systems 3D CAVE oplossing bestaat onder andere uit vier hoogwaardige simulatie projectoren van Barco, High End Workstations, hoogwaardig geluid en in samenwerking met ProCare een geïntegreerd tracking systeem van Vicon.

Zodra het project opgeleverd is kunt u terug vinden onder het kopje Cases (verwachte oplevering eind 2023).

Voor meer informatie verzoeken wij u vriendelijke om contact met ons op te nemen.

Update

Renolit

Verder lezen
Renolit