iXfinity room

iXfinity room
Homepagina iXfinity room
Ga terug

Bij iXfinity draait alles om beleving

Creëer de wereld die je wenst

De iXfinity room is een unieke integratie van top-of-the-bill hardware technologieën die perfect matchen met verschillende softwareplatforms. Deze kamer brengt je naar een andere wereld. iXfinity rooms zijn ontwikkeld om meerdere gebruikers gelijktijdig onder te dompelen in een auditieve en visuele ervaring waar men stijl van achterover slaat.

Of het nu een verkooppresentatie, een training, een workshop, ontwerpgericht onderwijs of productintroductie is, het meeslepende karakter van de kamer zorgt voor een ervaring die je nooit meer vergeet. En de boodschap dus ook niet. De iXfinity room is zowel in omvang en vorm als in functionaliteit volledig flexibel. Het is de toepassing die de omvang bepaalt.

Oneindig veel mogelijkheden

  • augmented reality
  • multitouch besturing
  • 3D-stereoscopische presentaties
  • immersive surround sound
  • integratie van videoconferencing


Voor wie? De iXfinity room doet dienst als simulator voor een diversiteit aan bedrijven. Grote projecten kunnen in al hun complexiteit worden doorlopen. Het nagelscherpe beeld, het fantastische geluid en de mogelijkheden voor interactiviteit zorgen ervoor dat deelnemers uit alle expertisegebieden kunnen presenteren, analyseren en beslissen. Voeg met één handbeweging een video toe aan de kamer, open een url of veeg de powerpoint even aan de kant om een beter zicht te geven op de film die je laat afspelen. De iXfinity room is perfect te koppelen aan andere rooms. Zo kun je met het team op een andere locatie in één virtuele ruimte vergaderen, scrummen en ontwikkelen.

Meer lezen
Case: Microsoft Holosuite

Case: Microsoft Holosuite

Een iXinity room die je een 360 graden, interactieve ervaring geeft over de invloed van Microsofts technologieën op specifieke bedrijfstechnische uitdagingen.

Dompel je onder in een andere wereld

Deze spectaculaire beleving vergeet je nooit meer. En de boodschap dus ook niet

Optimale gebruikersvriendelijkheid

Beheer met één handbeweging alle gegevens in de kamer

Top-of-the-bill hardware én software

Zorgt voor een kamer waar je jarenlang indruk mee maakt

Starten met uw project?
Naam *
Organisatie *
Telefoon *
Email *
Onderwerp
Bericht
Velden met een * zijn verplicht