Interpolis

Immersive Experience Room
Interpolis
Homepagina CasesInterpolis
Ga terug

Interpolis kiest voor de iXfinity room

Als een van de toonaangevende verzekeringsaanbieders in Nederland begrijpt Interpolis de waarde van zekerheid. Echter, ze zijn ook niet bang om innovaties door te voeren die hen onderscheiden van de concurrentie. Een dergelijke innovatie is de toevoeging van een Immersive Experience Room, ontworpen en gerealiseerd in opdracht van Purple Digital Storytelling . Deze omringende 240° Immersive ruimte stelt Interpolis in staat om effectieve medewerkers onboarding en training uit te voeren. Het helpt hen ook om diepere connecties met hun klanten te vormen door middel van een verbluffende interactieve merkbeleving.

Interpolis Experience Room

Na het zien van verschillende user cases, was Interpolis vast besloten om hun eigen unieke Immersive ruimte creëren. Door Interpolis genaamd 'De Beleving', is door Pro Systems ontworpen en gerealiseerd in een bestaande peervormige vergaderruimte. De gebogen wand is veranderd in een enorm, 2,5 meter hoog, 240° FoV polyester projectiescherm. Het maakt gebruik van 4 high-end projectoren in combinatie met de krachtige Hyro Storytelling Software om een naadloos, omringend visueel display te creëren. Bezoekers krijgen een opzwepende full-body ervaring met een krachtig 5.1 stereo geluidssysteem.

Verzekeringsproducten kunnen complex zijn. Interpolis was op zoek naar een oplossing die de bezoekers kon helpen deze complexiteit te begrijpen. ‘De Beleving’ helpt hen om hun unieke verhaal te vertellen en nieuwe werknemers een gedenkwaardige onboarding-ervaring te bieden. Het zorgt ervoor dat merkwaarden op de meest boeiende en memorabele manier worden overgebracht. De Immersive Experience Room is ook een fantastische ruimte voor samenwerkingsprojecten en workshops, demonstraties en vergaderingen met partners.

Dankzij deze krachtige iXfinity Immersive Experience Room worden bezoekers ondergedompeld in een aangepast merkverhaal waarmee ze kunnen interacteren met behulp van een Touch-tafel. Het systeem is uitgerust met een conferentiesysteem dat verbluffende virtuele online en blended event-ervaringen kan bieden. Perfect voor de huidige periode waarin thuiswerken en hybride werken de norm worden.

Meer lezen
Minder lezen
Client Purple Digital Storytelling
Specificaties
  • Cilinder scherm (H)2,5x(B)7,5 meter
  • 8 megapixel projectie canvas
  • Media server, content server, netwerken & besturingssysteem
  • Microsoft Teams integratie
  • Lichtsturing
  • 55-inch Touch tafel content user interface
  • Dolby 5.1 audio systeem